Barion Pixel

Szoptatós és Kismama Párna Használata • Babaonline.Hu

Tudd meg, hogyan használd a kismama párnát alváshoz és szoptatáshoz. – Többféle kismama és szoptatós párna létezik, melyet a várandósság alatt is használhatsz.

Olvasd el a  Babaonline.Hu Blog cikkét a kismama és szoptatós párnákról! – Egy univerzális kismama párna, vagy egy klasszikus szoptatós párna kiváló segítsége és támasza a kismamának mind a várandósság ideje alatt, mind a kisbaba megszületése után. Mindenképpen érdemes beszerezned egyet hosszútávon, már csak az a kérdés, hogy milyen típusban gondolkozol.

Minden kismama számára ideális, hiszen mindenki megtalálhatja a számára kényelmes pozíciót a kismama párna használatával az alváshoz és a szoptatáshoz egyaránt.

Mind a nappali pihenés, mind az éjszakai alvások közben, de a szoptatási pozícióban is úgy helyezheted el, hajtogathatod a párnát, ahogy neked és a kisbabádnak is kényelmes.

Kismama Párna és Szoptatós Párna Használata 01

Pontosan tudjuk mindannyian, hogy a kismamáknak egyre nehezebb és kényelmetlenebb a pihenés, miközben növekszik a pocakjuk.

Egy univerzális kismama párna tökéletes segítséget nyújthat a fekvő, de az ülési helyzetekben is, akár ágyban, vagy a kanapén helyezkedsz el. Ahogy telik az idő, meg fognak változni az alvási szokásaid.

Például aki szeretett hason aludni, annak idővel eljön az ideje, hogy már csak oldalazva, vagy háton fog tudni, egy kényelmesebb pozícióban aludni. Bár a baba növekedésével a súly is növekedni, fog, amely a belső szervekre gyakorol nyomást.

A klasszikus hosszúkás kismama párnával könnyedén megtámaszthatod a pocakod, mellyel tehermentesíted magad és kényelmesebb pozíciót felvéve segíted a súlyeloszlást. Mellette a kiemelkedő hosszúságának köszönhetően a térded közé is szoríthatod, hogy a pihenés még kényelmesebbé váljon.

Kismama szoptatós párna használata a szoptatáshoz

Az úgynevezett “univerzális” kismama párnák a baba megszületését követően is hatalmas hasznotokra lehet.

Könnyen formázhatsz belőle szoptatós párnát, mellyel megtámaszthatod a hátadat és tehermentesítheti, segíti a válladat, korodat a hosszú ideig elhúzódó szoptatási procedúra közben, emellett a babádnak is kényelmes és puha, komfortos érzetet adhat.

Megtámasztja a fejét, mellyel stabilan fenn tudjátok tartani a hosszan tartó szoptatási pozíciótokat!

Klasszikus szoptatós párna használata a szoptatáshoz

Szoptatós Párna Használata 02

A klasszikus szoptatós párna az öledbe helyezve segíti a szoptatást a legjobban, mely segítséget nyújt a klasszikus szoptatási pozícióban, amikor a kismama melle lefelé helyezkedik el.

Ezek a típusú szoptatós párnák alkalmasak lehetnek arra, hogy a kisbaba fejét körbe vedd védelmi céllal, vagy nagyobb babáknál, akik már kezdik az ücsörgést, megtámaszd vele a hátukat.

  • Ezeket a kismama szoptatós párnákat könnyen magaddal viheted az utazásokhoz is, hiszen kevesebb helyet foglalnak.

C alakú kismama párna használata

A “C” alakú kismama párna már egy tovább fejlesztett változata a kismama párnák generációinak. Nagyobbak, puhábbak, és miközben szemből öleled és támasztod a pocakodat az alsó és felső ív is segítséget nyújt az alátámasztásban és a pihentető alvásban. Ezeket a típusokat még jobban tudod használni a pihenés, tv-zés közben, és többféle módon hajtogathatod.

A legjobb kismama párnák levehető huzattal rendelkeznek, és hangtalan, nem zizegős antiallergén poliészter golyócskákkal van megtöltve.

Szoptatós párna, kismama párna vásárlásnál figyelj az alábbiakra

  • Hangtalan töltet, hogy ne zizegjen, hiszen úgy nem lesz pihentető az alvás.
  • A kismama párna formája, típusa és hogy mire szeretnéd használni.
  • Kismama párna méreteire, hogy ideális lesz-e számodra.
  • Levehető huzattal rendelkezik-e.
  • Anyag minősége és mintázata.

A Kismama és Szoptatós párnákról összességében

Amennyiben alváshoz és szoptatáshoz is ugyanabban a párnában gondolkodsz, akkor az univerzális, hosszúkás típusú, vagy a “C” alakú kismama párnát fogod előnyben részesíteni. De ha megteheted, akkor érdemes beszerezni egy klasszikus szoptatós párnát is kimondottan az ülőpozíciós szoptatáshoz.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Shopping Cart