Barion Pixel

Ingyenes Kiszállítás! - Minden 25.000 Ft feletti megrendelés Esetén!

Fizetési Információk

Online Bankkártyás Fizetéssel

kartyas-fiz-01

A fizetés bakkártyával még soha nem volt ilyen egyszerű. Bárki fizethet bankkártyával a megszokott módon a Barion rendszerét használva, vagy kényelmesen, egyetlen jelszóval, ha ingyen regisztrál.

Egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos.

A Barion Magyarország új online fizetési megoldása. A mobil app segítségével pedig még spórolhat is. Minden tranzakcióról emailt küldünk, így vásárlásait nyomon követheti akár mobilján is.

Kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi. Kártyaadatait csak egyszer kell bepötyögni, utána már akár jelszóval is tud vásárolni, így élmény a vásárlás.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Intézmény azonosító: 14859034 – További információ.

Az előre utalás egyszerű és biztonságos, ráadásul utánvét kezelési díjat sem kell fizetned.

Ha nem rendelkezel bankkártyával, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a banki átutalást, mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy rendelésed végösszegét átutalással fizesd ki.

Amennyiben ezt a fizetési módot választottad, megrendelésed véglegesítése után a rendelési összeget az alábbi számlaszámra tudod átutalni 1 munkanapon belül. Rendelésed kiszállítása az összeg megérkezését követően történik. Az 1 munkanapos határidő lejártával, amennyiben az összeg nem érkezik meg számlánkra, a rendelésed törlésre kerül.

Kedvezményezett neve: Shopping and Hobby Kft.
Bank neve: OTP Bank.
Bankszámlaszám: 11702043-21463110
Közleménybe ne felejtsd el beírni a rendelési azonosítódat.

Előre Utalással

utalasos

Utánvétes Fizetéssel

foxpost-gls-mpl

A megrendelést követően feladjuk a csomagot, ami 1-3 munkanapon belül érkezik meg hozzád.

Utánvétes kiszállítási lehetőségek és partnerek alább megtekinthetőek.

Egyszerű – Biztonságos – Kényelmes.

Foxpost Csomagautomatába! - Csak 1190 Ft. - Kedvező Szállítás!

Magyar Posta Kiszállítással Házhoz - 1690 Ft!

Foxpost

FOXPOST Csomagautomatába: Ne várj a futárra! A FOXPOST csomagautomaták az országot behálózva szinte bárhol könnyedén elérhetőek! – A FOXPOST minden esetben küld neked SMS-ben és E-mailben is értesítőt az átvételi kódról és a folyamatról.

Díjszabásuk:

  • Előre fizetés esetén a FOXPOST automatába szállítás díja: 1.190 Ft.
  • Utánvétes fizetés esetén: 1.190 Ft. (+Utánvét kezelés költsége.)

MPL - Magyar Posta

Postán Maradó Csomagként, vagy Postai Kiszállítással Kérve: Kérheted, hogy a Magyar Posta MPL üzletága szállítsa házhoz a csomagodat, vagy kérheted akár Postán Maradóra is a csomagodat.

Díjszabásuk:

  • Előre fizetés esetén a Magyar Postával: 1.690 Ft.
  • Utánvétes fizetés esetén: 1.690 Ft. (+Utánvét kezelés költsége.)

GLS

GLS Hungary Kiszállítás: A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt. A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Díjszabásuk:

  • Előre fizetés esetén a GLS kiszállítás díja: 2.390 Ft.
  • Utánvétes fizetés esetén: 2.390 Ft. (+Utánvét kezelés költsége.)

Biztonságos Fizetés - Gyors Kiszállítás!

Válaszd a számodra ideális fizetési lehetőséget és kiszállítási opciót! Partnereink biztosítják termékeink gyors és biztonságos házhoz szállítását.

Shopping Cart